We gaan Viral! Help samen met ons Nyck de Vries naar de Formule 1

Nyck de Vries is bezig aan zijn derde jaar in de Formule 2 en doet het uitstekend. Nyck rijdt voor het Formule 2 team ART Grand Prix.

De Formule 2 staat bekend als opstap naar koningsklasse Formule 1. Nyck staat eerste in het klassement en met een voorsprong van 30 punten op de nummer 2 Nicolas Latifi.

Like en deel dit artikel en help Nick de Formule 1 in!

Nyck is enorm gegroeid en laat dit zien door zijn top prestaties. Maar is dat genoeg om toe te treden tot de koningsklasse Formule 1? Normaal gesproken wel!  Maar Nyck heeft de pech dat er vorig jaar een enorm aantal Formule 2 rijders naar de Formule 1 zijn overgestapt. Hierdoor zijn er niet veel plekjes meer.

Volgens een betrouwbare bron zijn nog maar een paar stoeltjes beschikbaar. Bij Alfa Romeo, Haas en bij Williams. Dit  zijn de enige drie teams nog waar eventueel een stoeltje beschikbaar is omdat er coureurs rijden met een contract die eind 2019 afloopt. Drie stoeltjes beschikbaar en 1 daarvan moet wat ons betreft gereserveerd worden voor Nyck de Vries. En daar gaan wij Nick bij helpen.

Nyck De Vries nieuw in formule 1
Foto Nu.nl

Hoe gaan wij dit doen? Wij dragen ons steentje bij door social media in te zetten. Via onze social media kanalen Facebook, Instagram en Twitter hopen wij dit bericht viral te laten gaan. Like en deel dit artikel op je eigen social media account en help Nyck de Formule 1 in! Want niet alleen de prestaties van Nyck maar ook zijn achterban kan een steentje bijdragen aan de F1 toekomst van Nyck.

Dus Like en deel dit artikel en help Nick de Formule 1 in!

Bedankt namens GP Nederland

Delen is goed stelen!

Formule 1 nieuws, Formule 2 nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *